SportSpeelPlaats.nl

In 2001 startte de stichting SteunJeClub.nl het project SportSpeelPlaats.nl. De gedachte achter dit project: elke wijk z’n mini-stadion.  Een multifunctioneel veldje, voor voetbal, hockey, handbal, volleybal, basketbal of tennis.

Voor de financiering werd daarbij gedacht aan de combinatie Subsidie, Sponsoring en een bijdrage uit de Wijk, via ‘belastingvrije’ verzilvering van verlofdagen. Dat laatste ook om de Wijk/leden van de buurtverenigingen als het ware ‘mede – eigenaar’ te maken van het speelveld.

De besprekingen met de projectpartners brachtten medio 2002 duidelijkheid over alle projectmatige aspecten en investeringskosten.

Omdat de gevraagde vrijstelling ten behoeve van verzilvering van verlofdagen door Financiën afgewezen werd en in vrijwel dezelfde periode ook Johan Cruijff zijn plannen met betrekking tot de Cruijff-Courts bekend maakte, besloot de stichting SteunJeClub.nl dit project te beeïndigen en zich te concentreren op andere vormen van ondersteuning van het verenigingsleven.

SportSpeelPlaats_A5_Fly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s