Fundraising

In de achterliggende jaren is de stichting SteunJeClub.nl betrokken geweest bij diverse vormen van fundraising voor goede doelen, onder meer voor Kika, Kans voor een Kind en de stichting Gichon (Tsjernobil). Verder werd financieel bijgedragen in acties ten bate van Ronald Mc Huis, Clinic Clowns, De Opkikker en Racen tegen Kanker.

KikaKoninginnerit.nl : 

Een initiatief van Harry Haddering, ambassadeur van de stichting SteunJeClub.nl. Een fundraising event tijdens de Koninginnerit in de Tour de France ten bate van Kika, kinderen kankervrij.

Nico Heijmer – fondsenwerving Asbestfonds 

In 2008 was er de ondersteuning van Nico Heijmer uit Diepenheim, patiënt asbestkanker, die zich tijdens zijn ziekte inzette om zoveel mogelijk geld te verwerven ten bate van ‘onderzoek naar een behandelmethode tegen asbestkanker’. Op de foto overhandigt Nico een cheque aan de stichting Asbestkanker. Dat was in augustus 2008, twee maanden voordat Nico op 9 oktober 2008 overleed. Nico Heijmer, een bijzonder mens…….

foto: broer Herman (links) en Nico Heijmer (rechts), klaar voor de Pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Maar daarvoor was er eerst een wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en een amateurselectie Gemeente Hof van Twente. De recette werd beschikbaar gesteld aan de stichting Asbestkanker, met dank aan de partners van SteunJeClub.nl.

Het ziekteverloop maakte het voor Nico onmogelijk de gehele, gesponsorde, fietstocht te volbrengen. Nico fietste een aantal etappes. Particulieren en bedrijfsleven stortten hun bijdrage in het fonds.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s