SteunJeClub & Bedrijfsleven

SteunJeClub.nl wil in toenemende mate activiteiten ontwikkelen ter ondersteuning van het verenigingsleven, evenementen  en goede doelen organisaties, met name gericht op het verwerven van extra inkomsten.

SteunJeClub treedt graag in contact met bedrijven die zich kunnen vinden in de doelstelling en werkwijze van SteunJeClub.

Wat heeft SteunJeClub.nl het bedrijfsleven te bieden?

Naast tal van mogelijkheden van exposure, speciale gebruiksrechten, communicatie faciliteiten, activiteiten relatiemarketing en een netwerkentree (bedrijfsleven, businessclubs) biedt SteunJeClub aan partners specifieke expertise op het gebied van communicatie, marketing, sponsoring en crossmedia (internet, mobile marketing, video on demand, etc.), van strategisch advies t/m (begeleiding bij) operationalisering van beleid.

Een partnership wordt aangegaan voor de duur van minimaal 1 jaar met een optie tot verlenging. Branche exclusiviteit is bespreekbaar. De partners van SteunJeClub gaan in feite een commitment aan op navolgende aspecten:

  • De missie van SteunJeClub.nl: het ondersteunen van het verenigingsleven bij het verwerven van extra inkomsten, resp. realiseren kostenbesparingen
  • Financiële ondersteuning van SteunJeClub-activiteiten
  • Het leggen van contact met mogelijke partners voor SteunJeClub
  • (On)gevraagd advies/suggesties aan SteunJeClub
  • Te zijner tijd: het stimuleren van eigen personeel tot deelname aan de verzilvering van verlofdagen ten bate van het verenigingsleven

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Geert Jan Bittink, tel. 06 2219 6414

bij foto: SteunJeClub.nl sponsorde/sponsort diverse evenementen, o.m. Grand Prix Motocross, Wielerevenementen, Indoor TopTeams, Topsport Talenten, enz. Voor relaties van SteunJeClub.nl tal van mogelijkheden om bij te wonen, met ‘meet & greet’ Topsporters.  Informeer naar de mogelijkheden.

.

Over communicatie & sponsoring – interview uit 2010 – tijdens Businessmeeting Twente:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s