Doelstelling

Welkom bij SteunJeClub – http://en.gravatar.com/geertjanbittink#pic-1

Wat wil de st. SteunJeClub.nl?

promofilmpje: 

De stichting SteunJeClub.nl wil het verenigingsleven helpen bij het verwerven van extra inkomsten, respectievelijk realiseren van besparingen.

Hoe wil de stichting SteunJeClub.nl dat (i.s.m. derden) realiseren?

  • een fiscale regeling die het voor mensen mogelijk maakt om jaarlijks een verlofdag belastingvrij te verzilveren ten bate van een vereniging of goed doel naar eigen keuze.
  • de organisatie van fundraising evenementen (concerten, sponsorlopen, enz.)
  • kennisoverdracht/gratis advies
  • een collectieve inkoopfunctie
  • het aanreiken van ideeën/concepten
  • sponsoring

Hoe luidt de visie van SteunJeClub.nl ?

3e dinsdag van september- Prinsjesdag, onze bijdrage aan de Troonrede:  
”Miljoenen Nederlanders weten de weg te vinden naar ons rijk geschakeerde verenigingsleven, steeds meer en beter een afspiegeling van onze multiculturele samenleving. Meer dan ooit wordt een beroep gedaan op kaderleden en vrijwilligers om invulling te geven aan de maatschappelijke functie. Het verenigingsleven is kansrijk voor het realiseren van belangrijke kabinetsdoelen op het gebied van preventie en gezondheid, jeugdbeleid, onderwijs, normen en waarden, integratie, wijken, veiligheid en internationaal beleid. De regering heeft daarvan hoge verwachtingen, maar realiseert zich ook de inspanningen die verenigingen zich getroosten. Het verenigingsleven, als hart van onze samenleving, verdient grote waardering en steun”.  – stichting SteunJeClub.nl

foto: Tess von Piekartz (links) en Susan Stevelink (rechts) met het SteunJeClub.nl-koffertje, symbool voor het initiatief SteunJeClub.nl.  De sleutel van het koffertje is in handen van de huidige Minister van Financiën : zie inhoud brief http://www.steunjeclub.nl/archief/downloads/Br_Finmr_drs_JC_deJag.pdf

SteunJeClub.nl – ideerijk

Heb jij een bijzonder idee waarvan je denkt dat dit het verenigingsleven op simpele wijze extra inkomsten kan brengen, mail ons dat dan s.v.p. Via de website worden opmerkelijke ideeën (met bronvermelding) onder de aandacht gebracht van verenigingen.

SteunJeClub.nl- regionale en plaatselijke steunpunten

Heb jij belangstelling voor het vakgebied communicatie/marketing/sponsoring? En affiniteit tot het verenigingsleven & vrijwilligerswerk?  Zie jij het als een uitdaging om samen met SteunJeClub.nl tal van nieuwe activiteiten te ontwikkelen gericht op ondersteuning van het verenigingsleven? Heb je meer specifiek belangstelling voor ontwikkelingen rond de nieuwe media?  Meld je dan bij SteunJeClub.nl: info@steunjeclub.nl : wel je cv toevoegen.

Samenwerking

De stichting SteunJeClub.nl werkt samen met andere organisaties die zich inzetten voor de kwaliteit en continuïteit van het verenigingsleven. De stichting SteunJeClub.nl doet daarbij een beroep op medewerking van overheden, bedrijfsleven en betaald voetbal organisaties.

Organisatie

SteunJeClub.nl is een vrijwilligersorganisatie. SteunJeClub.nl streeft op termijn naar een netwerkstructuur waarbij medewerkers/vrijwilligers ondersteuning verlenen aan het verenigingsleven in een het eigen ‘werk‘gebied.

Hoe bekostigt SteunJeClub.nl de activiteiten?

De uitgaven van SteunJeClub.nl worden door organisaties, partners van SteunJeClub.nl, bekostigd/ gesponsord. Ook via de exploitatie van de in eigen beheer en/of via samenwerking met derden ontwikkelde producten en diensten genereert SteunJeClub.nl eigen inkomsten.

Enkele van de talrijke projecten die SteunJeClub.nl sponsorde en/of organiseerde:

foto: 400 kinderen via sponsorloop in actie voor Local Heroes

foto: KikaKoninginnerit – ambassadeur st. SteunJeClub.nl  Harry Haddering en piano virtuoos Jan Vayne fietsen tijdens de Koninginnerit in de Tour de France voor KIKA – kinderen kankervrij

foto: fundraising concert Motel Westcoast (o.m. Syb van der Ploeg en Mirjam Timmer) ten bate van Pollux Oldenzaal

foto: fundraising concerten voor stichting Gichon  (Help mee aan een betere toekomst voor kinderen Tsjernobyl)  en stichting Kans voor een Kind

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s